Friday, November 30, 2007

VISU 07 – FUTUURITAPAHTUMA 1.-31.12.2007 TAIDEPANIMOLLA


Visuaalisten taiteiden keskus VISU on kolmivuotinen EAKR -rahoitteinen yhteisyöhanke, jonka tavoitteena on ollut koota lahtelaisia visuaalisten taiteiden toimijoita saman projektiorganisaation alle. päärahoitus tulee Päijät-Hämeen liitolta EU- ja valtiontukena. Kuntarahoittajina ovat olleet Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen koulutuskonserni. Lisäksi Suomen kulttuurirahasto ja sen Päijät-Hämeen rahasto ovat joka vuosi osallistuneet Visun toimintaan ja sen tukemiseen merkittävällä tavalla. Hanke päättyy vuoden lopussa.

VISU 07 – Futuuritapahtuma on Visun viimeinen julkinen tapahtumakokonaisuus. siinä ovat mukana omilla näyttelyosastoillaan Lahden ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja Taideinstituutit, Lahden taiteilijaseura, Lahden taidegraafikot ja Lahden valokuvataide, Lahden kaupungin nuorisotoimi, Muotoilu- ja taidekoulu Taika, käsityökoulu Velma ja Taitohäme sekä Tiirismaan taidelukio. Nämä kaikki tuovat VISU 07 -näyttelytapahtumaan tulevaisuuden näkymiä.

Lauantaina 1.12. ja 8.12. on Taidepanimossa lasten ja nuorten työpajoja sekä kaikissa näyttelypisteissä opastuksia. Lisäksi musiikkiesityksistä vastaavat Tiirismaan musiikkioppilaat.

VISU 07 – Futuuritapahtuman avajaiset ovat perjantaina 30.11.2007 klo 17-20 Taidepanimolla.

No comments: